PALVELUT

TUTUKSI TYÖNOHJAUKSEN KANSSA - työnohjauskahvit

Mitä työnohjaus on? Mitä työohjauksessa tehdään? Olisiko työnohjauksesta Sinulle apua? Keskustellaan työnohjauksesta ja kartoitetaan tilannettasi kahvikupin äärellä. Ei velvoita jatkopalveluiden ostoon. Onnistuu myös etäyhteydellä tai puhelimitse, jolloin palvelu on ilmainen. 

30 min

15e

+ alv 24%

YKSILÖTYÖNOHJAUS

Onko töissä kaikki hyvin? Ja haluat niin jatkuvankin? VAI: Liittyykö työhösi jotakin, mikä kuormittaa Sinua liikaa? Tarvitsetko rinnallakulkijan, joka auttaa Sinua kantamaan työhön liittyvää kuormaasi? Haluatko kehittyä työssäsi? Työnohjaaja kuuntelee Sinua samalla jäsentäen tilannettasi pohtimalla Sinulle tärkeitä työhön liittyviä kysymyksiä kanssasi. Lähtökohtana ohjauksen tilaajan tarpeet ja toiveet. Soveltuu lyhytaikaisempaan tarpeeseen (esim. 5-6 kertaa) tai pidempään ja laajempaan prosessimuotoiseen ohjausjaksoon (esim. 1-2 vuotta). SOPII MYÖS YRITTÄJÄLLE . Ensimmäinen kerta on ilmainen kartoituskeskustelu (45 min). Ohjaus onnistuu myös etäyhteydellä. Livetapaaminen voidaan toteuttaa luonnossa liikkuen.

60 min

75e

+alv 24%

RYHMÄTYÖNOHJAUS (3-6 hlöä)

ETarvitsetteko ajan ja paikan yhteisellä ajattelulle ja työn tarkastelulle? Haluatteko kehittää ryhmän vuorovaikutustaitoja? Ryhmätyönohjaus sopii yhdessä töitä tekevälle ryhmälle tai eri toimipisteissä työskenteleville saman alan asiantuntijoille. Lähtökohtana ohjauksen tilaajan tarpeet ja toiveet. Soveltuu lyhytaikaisempaan tarpeeseen (esim. 5-6 kertaa) tai pidempään ja laajempaan prosessimuotoiseen ohjausjaksoon (esim. 1-2 vuotta) - asiakkaan tarpeet lähtökohtana. Ensimmäinen kerta on ilmainen kartoituskeskustelu (45 min).

Esihenkilön ollessa mukana ohjaus on TYÖYHTEISÖTYÖNOHJAUSTA (210e/90 min). Molemmat ohjausmuodot onnistuvat myös etäyhteydellä. Livetapaaminen voidaan toteuttaa luonnossa liikkuen.

90 min

190e

+ alv 24 %

YKSINYRITTÄJIEN TYÖNOHJAUKSELLINEN RYHMÄ (3-6 hlöä)

Yksinyrittäjä! Muistathan, että olet yrityksesi tärkein henkilö! Huolehditko itsestäsi ja jaksamisestasi riittävästi? Kaipaatko ohjausta tilanteeseesi, asioiden jäsennystä sekä uutta näkökulmaa? Tämä ryhmä on sinua varten! Työnohjaajan vetämän ryhmän avulla saat mahdollisuuden löytää ratkaisuja yksinyrittäjän haasteisiin, samalla voimaantuen ja verkostoituen. Ryhmä valitsee keskustelunaiheet, joita käsitellään luottamuksellisesti ja ratkaisukeskeisesti. Kokoontumiskertoja yhdessä sovittu määrä. Ensimmäinen kerta on ilmainen kartoitus- ja tutustumiskerta (45 min). Onnistuu myös etäyhteydellä. Livetapaaminen voidaan toteuttaa luonnossa liikkuen.

 HUOM! HINTA JAETAAN OSALLISTUJIEN KESKEN..

YKSINYRITTÄJÄLLE SOPII MYÖS YKSILÖOHJAUS, ks. ylempää

90 min

190e

+alv 24 %


Rakennetaan Sinun tai organisaatiosi tarpeeseen sopiva paketti.

Ohjauksesta tehdään kirjallinen sopimus, jossa määritellään mm. ohjauksen tavoitteet, hinta, kesto, arviointi, peruutusehdot.
Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää:

soittamalla: 044 56 234 95

s-postilla: annika@tahtifiilis.com

viereisellä yhteydenottolomakkeella