Syksyn työnohjausaikoja varataan nyt!

16.05.2021

Hei Sinä esimiesasemassa oleva henkilö! Nyt on juuri oikea hetki panostaa työyhteisösi tai alaistesi hyvinvointiin! Alaisillasi on ehkä takana pitkä etätyöjakso, jonka aikana on saattanut tapahtua isojakin muutoksia:

> työtehtävät tai työn rakenteet ovat muuttuneet?

> työyhteisön vuorovaikutus mahdollisesti muuttuneessa tilanteessa vaatii uudelleenhiomista?

> työntekijöiden voimavarat ovat ehtyneet kuluneen etätyövuoden aikana?


Edellä mainitut seikat vaikuttavat työhyvinvointiin ja sitä kautta myös työn tuottavuuteen. Muuttuneisiin tilanteisiin on kuitenkin mahdollista saada jäsennystä työnohjauksen avulla. Mikäli työnohjaus on outo käsite, Sinun kannattaa jatkaa lukemista.

TYÖNOHJAUS ANTAA mahdollisuuden

  • keskustella työhön liittyvistä asioista kiireettömästi koulutetun työnohjaajan johdolla

  • kehittää työyhteisön vuorovaikutustaitoja

  • selkiyttää työyhteisön ja yksilön perustehtävää sekä rooleja

  • vahvistaa ammatillista itsetuntoa ja identiteettiä sekä itsen johtamista

  • saada tukea yksilöllisiin ja yhteisöllisiin prosesseihin ja muutoksiin sekä työssäjaksamiseen


Työnohjaaja ohjaa em. prosesseja ja auttaa löytämään ratkaisuja. Työnohjaus on luottamukseen perustuva yhteistyöprosessi, jonka lähtökohtana ovat ohjattavan tarpeet sekä resurssit. Työnohjausta on saatavana yksilöille, ryhmille tai koko työyhteisölle. Juuri nyt on sopiva hetki kartoittaa tilanteenne, jotta kesälomien jälkeen päästään aloittamaan itse ohjaus. Yksilöohjausprosessin voi aloittaa kesälläkin.


Tulen mielelläni kertomaan lisää työnohjauksesta, tai voimme keskustella aiheesta esim. teams -yhteydellä. Ottamalla yhteyttä kotisivuni kautta www.tahtifiilis.com/tyonohjaamo 28.5.2021 mennessä, varmistat, että ehdimme vielä aloittaa ohjauksen suunnittelun kesän kynnyksellä. Samalta sivulta löytyy lisää tietoa työnohjauksesta. Huomaathan, että 31.12.2021 asti työnohjauksista saa -20% alennuksen.