JAHTAAMO

METSÄSTYSOIKEUDEN VUOKRAUS

TähtiFiiliksen JAHTAAMO tarjoaa mahdollisuuden vuokrata metsästysoikeus pienriistalle sopimuksen mukaan päiväksi, viikonlopuksi tai vaikkapa koko jahtikaudeksi Parkanossa. Metsästys tapahtuu Tmi TähtiFiiliksen kanssa kaupallisesta metsästyksestä yhteistyösopimuksen tehneiden paikallisten maanomistajien mailla.  

Riistalupia myydään eraverkko.fi -sivuston kautta, mutta myös suoraan asiakkaalle. Yhteystiedot tiedusteluja varten löydät sivun alareunasta.

Vesilintujen metsästys

kosteikolla tai metsälammella

Kosteikko

Kosteikko on vanhalle turvesuolle rakennettu sorsalinnuille tarkoitettu elinympäristö, jonne on nostatettu vettä 0,5- 1 m. Pinta-alaa kosteikolla on hieman alle hehtaari. Kosteikon läheisyydessä on metsälampi, jonka osaan on myös metsästysoikeus.

Kosteikolle on rakennettu sorsan keinopesiä. Sorsien ruokinta aloitetaan keväällä jäiden lähdettyä. 

Kosteikon yhteydessä on nuotiopaikka polttopuineen sekä puucee. Myöhemmin rakennetaan myös laavu, jossa voi yöpyä. 

Pienriistan metsästys

metsäkanalinnut jänis kauris peura

Kosteikon läheisyydessä on riistapelto sekä pienriistan ruokintapaikka. Lisäksi alueen ympärillä on  313 ha muuta metsästyskäyttöön vuokrattua maata, joka soveltuu pienriistan metsästykseen. Riistalupia myydään eraverkko.fi -sivuston kautta, mutta myös suoraan asiakkaalle. Kanalintulupa sisältää myös muun pienriistan (kauris, peura, jänis) sekä vesilintujen metsästysoikeuden kosteikolla sekä läheisellä metsälammella (osuus metsälampeen).

Ota yhteyttä puhelimitse 045-1234 265, s-postilla annika@tahtifiilis.com tai yhteydenottolomakkeella: