Mitä juuri nyt on tarjolla

Blogi /Ajankohtaista

 

Tarvitseeko työnohjaajan tietää jotakin siitä alasta, jonka ammattilaisia hän ohjaa? -Ei tarvitse, ja monasti on parempi, ettei tiedäkään. "Kun tietäminen alkaa, kuuleminen loppuu" - näinhän se menee, eikö vain? Työnohjaajan tärkempiä tehtäviä on kuunnella ja KUULLA, mitä ja MITEN ohjattavat kertovat omasta työstään, ja tehdä havaintoja sekä...

TähtiFiiliksen kanalintuluvat (sis. muu pienriista) nyt myynnissä! Osa luvista myydään eraverkko.fi -sivuston kautta, mutta myös suoraan asiakkaalle. Tarjolla koko kauden lupa sekä päivälupia. Tiedustelut nettisivun kautta www.tahtifiilis.com/jahtaamo yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse 044 56 234 95 tai 045 1234 265. Huom! Lupia myydään...

MITÄ TYÖNOHJAUS EI OLE? Työnohjaajan ammattinimike on harhaanjohtava, ja saattaa antaa virheellisen kuvan siitä, mitä työnohjaaja tekee. Aloitetaanpa siitä, mitä työnohjaaja EI TEE:

Hei Sinä esimiesasemassa oleva henkilö! Nyt on juuri oikea hetki panostaa työyhteisösi tai alaistesi hyvinvointiin! Alaisillasi on ehkä takana pitkä etätyöjakso, jonka aikana on saattanut tapahtua isojakin muutoksia:

Tmi TähtiFiiliksen nettisivut on nyt avattu! Tervetuloa tutustumaan yritystoimintaani! Tmi TähtiFiilis on ehkä tullut sinulle tutuksi gluteenittomista hapanjuurileivonnaisista, mutta TähtiFiilis tekee paljon muutakin. Tarjoan Sinulle: